П`ятниця, 26.04.2024, 10:25
Вітаю Вас Гість

Nba

Меню сайту
Розділи новин
Головна » 2008 » Жовтень » 25 » Дебют Dwight': Говард Починає NBA.com Blog
Дебют Dwight': Говард Починає NBA.com Blog
19:24

Тепер, коли Dwight Howard показав проблиски справжнього Супермена, йому потрібно вирізати Kent акт Clark.

Легко більш всього чистої фізичної присутності залякування в лізі, неприємність з Говардом є he' лише так же ймовірно, щоб зробити мітку 20-пункту, знову 20-переплетена гра (оскільки він зробив сім сезон витримки часів і тричі у вирішальних зустрічах), оскільки він - виграти менш ніж 10 пунктів (оскільки він зробив п'ять разів в регулярному сезоні і одного дня у вирішальних зустрічах).

Оскільки він вводить свій п'ятий сезон, 6-11, 265-pound Говард зникає рік кар'єри, посилаючи кар'єра максимум в пунктах (20.7), відскакує (14.2) і блокує (2.2). Хороші номери для упевнений, але не так хороший, коли ви не забуваєте, що NBA' перший Чоловік Сталі, Shaquille O''Neal, вигравав близько ще 10 пунктів за гру, ніж Говард є його п'ятим сезоном в pros.

NBA був побудований кругом домінуючі великі чоловіки, що були ключем до перемагаючих чемпіонатів. Повністю внизу league' історія, there' є Джордж Mikan або Камергер Wilt або Біл Russell або Біл Walton або Kareem Abdul-Jabbar або Лікарка Olajuwon або Shaq або Тім Duncan, anchoring команди, яка піднімає Трофей Larry O''Brien, приходять червень.

Це провіщає добре для головного тренера Orlando Stan Van Gundy і остання частина Чарівної команди. Якщо Говард може зробити стрибок, то підтримуючий кидок багатобічного Rashard Люіс, з'являючись Hedo Turkoglu, і твердий Jameer, Nelson, можливо, досить би, щоб отримати тих хлопців від Світу Disney до світового чемпіонату.

Говард проводив літо в Китаї, почавшись в центрі на золотій медалі, що виграє американську Men''s Команду Співвітчизника літньої Людини. Досвід був упевнений для Говарда для незамінного намиста, яке він заробив, очевидно, і тому що це прискорило його повернення до ігрової форми після того, як він підтвердив пошкодження грудини у вирішальних зустрічах.

В той же час, резервний центр на Олімпійській команді, Кріс Bosh, зник перегляд значно більше полірується в його грі в кожному аспекті. Від низьких поштових рухів, до захисної спритності, щоб грати нечесно розстріл, Дурниця нагадувала реального "Звіра Сходу." Тримайте в голові, Говард ввів лігу через рік після того, як Дурниця і Дурниця мали вигоду від року колегії, але CB4' рівень навику з'явився значно більше зрілим, ніж лише двох років від народження це відокремлює його і Говард.

Припущення є, що Говард вивчиться від свідоцтва талантів Bosh' замість того, щоб стають відрадив, за тією ж модою, що він повернувся, оскільки сильніший лютий витримки гравця після Ван Gundy розпитав його центр. Для настільки ж високий, оскільки стеля Howard' є, блиск в останній частині Чарівного розкладу чергувань вимушує вас задатися питанням, якщо ця команда може конкурувати з Likes Бостона, Детройт, Клівленд і Філадельфія, приходять весну.

Orlando додав безкоштовного агента Mickael Pietrus від Золотих Воріт, 6-5, 215-pound swingman, хто нагадує he' розріз від каменя. Там звичайно потенційний там, але Pietrus'' M.O. протягом його кар'єри був всім показом і мало йдуть. Він нагадує зірку, але його середні величини 8.6 пунктів на .440 від поля і .662 від лінії спростовують це твердження.

Остання частина команди огинає тверезий великий чоловік Тоні Battie, який повертається з пошкодження плеча, що в стороні його для всього останнього сезону; J.J. Повторно redick, хто сподівається зламати обертання тепер, коли Keyon Dooling на Мережах; а також змальовує Courtney Захист rookie, ким є талановита охорона, хто didn''t запасають національне розпізнавання, на яке він заслужив, граючи в серединному майорові.

Чарівний won 52 ігор торік з командою, яка об'єднувала нову зірку в Люісі вперше і покладаючись сильно на дистилювати-поліпшуючому Говарді. Як тільки Супермен готовий мати його вигляд товаришів по команді до його мису для цілого сезону, уболівальники Orlando можуть чекати з нетерпінням чарівної їзди.

Переглядів: 1843 | Додав: Барон | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
06.02.2012
1. Daucceele [Матеріал]
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
    АвтоТюнінг Хмельницька Федерація Бойового Гопака Каталог українізацій ВСЕ для всіх ViPhaker.Org.Ua - портал хак та PC софту Школа Бойового Гопака 'Плоскирів'
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0